Fâșii de carne de vită japoneze cu Mini Potatoes

Fâșii de carne de vită japoneze cu Mini Potatoes

Ingrediente
  • 400g cartofi Easy Nature Mini
  • 450g fâșii de carne de vită japoneze
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • 150ml sos teriyaki
  • ardei roșu
  • ardei verde
  • semințe de susan
Pregătirea

Se încălzește o lingură de ulei de floarea soarelui într-o tigaie. Se coc cartofii până se rumenesc. Ardeii se taie în fâșii. Se încălzește a doua lingură de ulei de floarea soarelui într-un wok sau tigaie. Se prăjesc amestecând  fâșiile de carne de vită japoneze cu fâșiile de ardei. Se toarnă sosul teriyaki peste fâșii și se amestecă. Se lasă să se gătească. Pentru servire se iau ușor cu polonicul cartofii și fâșiile de carne de vită japoneze. Se servesc într-un castron, se presară cu seminţe de susan.