SUGESTII ȘI RECOMANDĂRI

FOOD SERVICE SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU RESTAURANTE

 • “Vreți să vă evidențiați față de restul?”

  Observăm că multi au meniuri foarte asemănătoare. Deci, este din ce în ce în ce mai dificil de a te diferenția cu adevărat fată de competiție.
  McCain a luat în considerare acest fenomen și a decis să ofere produse intr-adevar diferite.
  Doriți să schimbați, inovați, faceți ceva pentru a surprinde clienții dumneavoastră și să le depășiți așteptările?
  Aici veți găsi mai multe produse cu metode alternative de tăiere, bazate pe calitatea si experiența McCain, care vă va permite să fiți mai atrăgători in fața clienților.
  Dacă o tăietură originală este modernă și diferită, faceți absolut orice ca să vă diferențiați față de cei din competiție,  reînnoind felurile de mâncare pe care le oferiți.
 • “Descoperiți sortimentul Pickers de la McCain”

  Doriți extinderea produselor? Să vă promovați cu ușurință oferta? Vreți sa oferiți produse ca aperitiv? Sunteți în căutare de produse pentru îmbunătățirea salatelor? Sunteți în căutarea unui supliment pentru meniul de băuturi?
  McCain oferă o gamă completă de gustări delicioase, care oferă o valoare adăugată afacerii dvs. și care vă va ajuta să-i faceți pe clienții dvs. fericiți.
 • “’McCain & ORGANIC’’”

  Nu este de mirare că în ultimii ani, McCain a devenit un jucator important în domeniul cartofilor bio produsi in Olanda.  Este o responsabilitate socială corporativă de importanță majora.
  Această responsabilitate se reflectă și în afacere, în modul de gestionare a acesteia, precum și în modul în care McCain conlucrează cu partenerii și cultivatorii săi. Fiecare persoană și companie are aceeași prioritate: de a oferi ce e mai bun pentru oameni, natură și mediu. Oricine dorește să ofere clienților lor cartofi biologici, va alege McCain Organic Frites.
  Pentru obținerea unor produse de calitate constanta, se recomandă utilizarea cartofilor organici, în special Sarpo Mira. După mai mulți ani de cercetare și testare, s-a demonstrat că cartoful este foarte rezistent la boli și are o calitate si recoltă stabilă.
  În Olanda există fermieri care cultivă cu pasiune cartofi organici de calitate, din care McCain produce cartofi prăjiți organici. Producția respectă recomandările biologice (SKAL) și utilizează exclusiv 100% ulei organic de floarea soarelui la prăjirea cartofilor. Toate acestea vă asigură consumul sănătos de cartofi prăjiți organici, oferite de McCain.