1 Noutate

FOOD SERVICE SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU RESTAURANTE

1 Noutate

 

Surprindeți-vă oaspeții cu varietățile noastre unice de cartofi prăjiți!

Consumatorii adoră posibilitatea de a alege, chiar și atunci când vine vorba de chipsuri. Mulți din oaspeții restaurantului revin mai des, chiar și la acel restaurant care oferă mai multe opțiuni și inovații a cartofilor prăjiți. Noi oferim multe produse interesante care vor face diferența și vor face astfel ca clienții dvs. fideli să revină de fiecare dată.

 

Cartofi prăjiți Fry'n'Dip- o formă originală de chipsuri cu un aspect modern

 

Cartofi prăjiți Fry'n'Dip sunt un snack delicios de cartofi, cu o mușcătură crocantă și un interior surprinzător de moale. Acești cartofi prăjiți unici, în forma literei U, sunt ideali pentru a fi înmuiați. Fry'n'Dip merg foarte bine cu orice fel de mâncare și pot fi serviți ca un fel de mâncare în plus. Fry'n'Dip au o producție convenabilă per kg și sunt foarte apetisanți pe fiecare masă.

 

Cu ajutorul cartofilor prăjiți Fry'n'Dip, veți avea doar clienți satisfăcuți și fideli, care nu vor înceta să revină din nou și din nou!

 

Cartofi prăjiți Tradistyle - cartofi prăjiți cu caracter pentru o experiență autentică

 

Răspunzând la tendința de creștere a produselor sale, McCain reintroduce cartofii prăjiți TradiStyle. Acest produs este ideal pentru restaurantele care doresc să servească fără efort suplimentar de curățare, tăiere și preparare. Un cartof prăjit tradițional TradiStyle este facut din cartofi Bintje și are o tăiere neregulată. Aceste chipsuri au un gust minunat, un aspect tradițional, și, de asemenea, o calitate constantă pe tot parcursul anului. În plus, riscul de pierdere a produsului este minim, deoarece cartofii prăjiți TradiStyle pof fi bine păstrați în frigider și în congelator.

 

Oferind doar produse consistente și unice, veți avea doar clienți satisfăcuți și fideli care nu vor înceta să revină din nou și din nou!

 

Cartofi prăjiți țărănești – cartofi prăjiți delicioși cu coajă

 

Un mare succes vor avea restaurantele cu grătar de acasă și din străinătate! Un cartof prajit tăiat drept, cu coajă. Coaja le dă cartofilor un aspect apetisant și atrăgător, și le asigură o textură crocantă și un gust delicios.

Cartofii prăjiți țărănești se potrivesc perfect cu un steak de carne sau costițe și vor da un specific autentic meniului dvs. fără un efort suplimentar!